Resepti on peräisin reseptikirjasta, jossa on Karviaisten tilan Isännän isoäidin salaisia reseptejä nuoremmille sukupolville. Tätä herkkua on nautittu sota-ajoilta asti mutta suuremman sokerimäärän kanssa, kahvipöydän parhaimpia herkkuja.
Tässä kakku on tehnyt Voima-Papu härkäpapujauhoista jolloin saadaan hieman terveellisyyttä herkutteluhetkiin.
Ainekset:
2 kahvikuppia rusinoita 2 kahvikuppia vettä 2,5 dl sokeria
Lisää voi/öljy massaan ja lisää vettä 2 kahvikupillista härkäpapujauhoa varten. Sekoita keskenään kuivat aineet.
Sekoita nestemäiset aineet kuiviin ja voitele iso pyöreä vuoka, lämmitä uuni 175 asteeseen ja paista 1 tunti. Jos jaat taikinan kahteen pienempään vuokaan niin 50 min riittää.
Reseptissä on käytetty Voima-Papu härkäpaputuotteita, joita löydät verkkokaupastamme ja K-sekä S-ryhmän kaupoista ympäri Suomen.