1 kpl Hokkaido -kurpitsa noin 1,1kg 1,5 dl härkäpapurouhe 1tl suolaa 0,5 tl mustapippuria 1 iso valkosipulinkynsi
Päälle: suolattuja kokonaisia härkäpapuja
Paloittele ja kuori kurpitsa. Laita palat kattilaan niin että se peittyy veteen ja keitä pehmeäksi. Lisää härkäpapurouhe ja kypsennä vielä noin 10min. Lisää vettä tarvittaessa, jotta että keitto on sopivan paksuista.
Vinkki: Voit lisätä mausteina myös currya tai sitruunaa. Kerma antaa keitolle pehmeyttä.
Ripottele päälle muutama paahdettu ja vähän suolattu kokonainen härkäpapu ja nauti!
Reseptin tehnyt Karviaisten tila 16.10.2018
Reseptissä on käytetty Voima-Papu härkäpaputuotteita, joita löydät verkkokaupastamme ja K-sekä S-ryhmän kaupoista ympäri Suomen.