Voima-Papu Runebergin kakku

Gluteeniton

Vegaaninen

Ainekset:

1,5dl Voima-Papu härkäpapujauhoja

1dl Mantelijauhoja

100g rasvaa

1dl fariinisokeria

1 rkl Psylium

2tl Leivinjauhoja

1/3 tl Soodaa

2tl Vanilijasokeria

1dl Omenamehua

n.10 tippaa karvasmanteliaromia

Pinnalle:

150g vadelmahilloa, 2dl tomusokeria + 2rkl vettä

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää siihen keskenään sekoitetut muut ainekset ( voi-sula + fariinisokeri + omenamehu + tipat). Kaada leivinpaperilla vuorattuun 20cm halkaisijan vuokaan. Uunin lämpötila 170 astetta. Paista 30min, anna jäähtyä. 

Laita pinnalle hillo keskelle isoksi ympyräksi. Pursota sen ympärille valkoinen tomusokeri-vesi -rinkula.

Reseptin tehnyt Karviaisten tilan emäntä 2/2018 

Reseptissä on käytetty Voima-Papu härkäpaputuotteita, joita löydät verkkokaupastamme ja K-sekä S-ryhmän kaupoista ympäri Suomen.

fiFinnish