Ainekset:
1 l vettä2 kpl varsisellerin vartta / a 50g400 g porkkanoita (3 isohkoa)200 g punajuurta (1 nyrkin kokoinen)250 g valkokaali250 g tomaattia (2kpl )190 g Voima-Papu härkäpapurouhetta (noin 2,5dl)2 kpl valkosipulinkynsiä1 kpl kasvisliemikuutio0,5 tl chili-maustetta6 kpl mustapippuria
Keitä kaikki kasvikset kypsäksi ja soseuta. Tähän voi myös käyttää kokonaisia härkäpapuja rouheen sijaan.
Lisää vettä sen mukaan kuinka paksua haluat keiton olevan.
Resepti testattu / tehty Karviaisten tilan omassa kotikeittiössä useamman pikkukokin kanssa 2019.
Reseptissä on käytetty Voima-Papu härkäpaputuotteita, joita löydät verkkokaupastamme ja K-sekä S-ryhmän kaupoista ympäri Suomen.