4 kpl herkkusieni siivutettuna 2 kpl punasipuli siivutettuna 200 g kiinankaali siivutettuna 200 g sokeriherne siivutettuna 5 dl yön yli liotettuja kokonaisia VOIMA-PAPU härkäpapuja 1 dl soijakastike 1 dl Mirin riisiviini 2 dl osterikastike 1 kpl lime lohkottuna 2 kpl sitruunaruoho murskattuna 2 kpl punainen chili hienonnettuna 200 g munanuudeli rypsiöljyä paistamiseen korianteria
Laita härkäpavut kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi n. 20-25 min. Valuta siivilässä kylmän veden alla. Keitä nuudelit kypsiksi kiehuvassa vedessä. Valuta kylmän veden alla. Lämmitä wokkipannu kuumaksi. Lisää pannulle hieman rypsiöljyä ja herkkusienet, punasipulit, sokeriherneet, sitruunanruoho ja kiinankaalit. Freesaa pari minuuttia kuumalla pannulla. Lisää joukkoon härkäpavut, soijakastike, Mirin ja osterikastike. Sekoita kasvikset ja kastike sekaisin. Sekoita vielä nuudelit joukkoon wokkipannulla. Tarjoile limelohkojen, hienonnetun chilin ja korianterin kanssa.
Reseptissä käytetty Voima-Papu Kokonainen härkäpapu, joka löytyy verkkokaupastamme ja K-sekä S-ryhmän kaupoista ympäri suomen.