Gluteeniton
Ainekset:
Pohja:
2 kpl kypsää perunaa0,5 dl Voima-Papu härkäpapurouhetta1 dl Voima-Papu härkäpapujauhoja100 g voita/rasvaa0,5 tl suolaa
Täyte:2 dl keitettyjä nokkosta200 g feta juustoanippu ruohosipulia2 kpl kypsää perunaa2 dl kermaa
Hyödynnä tähteeksi jäänyt perunasose!
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Sekoita pohjan aineet keskenään ja levitä taikina piirakkapohjalle. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
Kypsennä uunissa 30 minuuttia.
23.05.2021 Reseptin tehnyt Johanna Hemmilä
Reseptissä on käytetty Voima-Papu härkäpaputuotteita, joita löydät verkkokaupastamme ja K-sekä S-ryhmän kaupoista ympäri Suomen.